Beard Oil

Flere visninger

HAVTORN

HAVTORN – 100% ØKOLOGISK

Havtorn er den danske naturs egen vildtvoksende råmateriale, der vokser i kystnære områder. Havtorn er fuld af vitaminer og antioxidanter og har gennem tusinder af år været kendt for sine helbredende egenskaber. bidrager til en blød og glat hud og beskytter mod solskoldning.


ARGAN OLIE

ARGAN OLIE – 100% ØKOLOGISK

Den marokkanske Argan Olie er en dyr og eksklusiv olie med positiv virkning på hud, hår, negle og rifter. Argan Olie er fugtgivende, nærende, blødgørende og beskyttende og rig på vitaminer og antioxidanter.


RAPSOLIE

RAPSOLIE

Rapsolien er en effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. Beskytter huden mod ydre forurening og UV-stråling og er særdeles velegnet til tør og sensitiv hud.


Beard Oil

299,00 kr

Lagerstatus: På lager

Produceret i Danmark.

Produktbeskrivelse


Blødgørende og nærende olie, der tilfører fugt og plejer skægget uden at fedte. Beard Oil er en let olie, der hjælper med at tæmme skægget og giver en naturlig glans, så det fremstår lækkert og velplejet. Olien er opfriskende med en naturlig og let krydret duft af træ og cirtus, hvilket får det bedste frem i skægget.


Beard Oil indeholder nøje udvalgte økologiske, naturlige råvarer og vitaminer som for eksempel: Argan olie, havtorn, rapsolie og E-vitamin, C-vitamin og F-vitamin. Alle ingredienserne har fremragende egenskaber og udgør tilsammen Barberians Beard Oil der blødgør, plejer, tæmmer og tilfører en frisk duft til skægget.


Sådan gør du


1. Kom et par dråber Beard Oil i håndfladen (ca. 8-10 dråber til et fuldskæg
2. Varm olien op ved at gnide håndfladerne mod hinanden
3. Massér olien stille og roligt ind i skægget i cirkulære bevægelser
4. Form skægget som du vil
5. Nyd dit nyplejede, tæmmede og velduftende skæg


Beard Oil indeholder


*100% Økologiske ingredienser:
*Argan nøddeolie (Argania Spinosa Kernel Oil): Naturligt E-vitamin og antioxidant med unikke, fugtgivende og nærende egenskaber. Argan olie blødgør, styrker, fugter og beskytter hud, hår og negle.
*Havtornfrugt (Hippophae Rhamnoides Fruit Oil): Vildtvoksende frugt med et højt indhold af C-vitamin. Havtornfrugt har anti-rynke effekt og er særlig velegnet til sensitiv og tør hud.
*Rapsolie (Brassica Campestris Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil*): Effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin.

Rig på vitaminer:
Komplekse ECF vitaminer (Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid): E-vitamin: Antioxidant, fugtgivende, reducerer tidlige tegn på aldring og anti-inflammatorisk effekt. C-vitamin: Beskytter mod UV- beskadigelse (solskoldning). F-vitamin: Bidrager til glat, sund og velafbalanceret hud.

Øvrige ingredienser:
LexFeel (Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer): Alternativ til silikonevæske til at øge glans og tekstur i hårplejeprodukter. Reducerer fedt i naturlige olier.

Økologiske ingredienser: 55%
Naturlige ingredienser: 99%

Detaljer

Blødgørende og nærende olie, der tilfører fugt og plejer skægget uden at fedte. Beard Oil er en let olie, der hjælper med at tæmme skægget og giver en naturlig glans, så det fremstår lækkert.

Yderligere information

Country of Manufacture

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Beard Oil

DKK

239,20 kr

0

0