I dag er aloe vera planten alment kendt og dyrkes overalt i verden. Den har dog sin oprindelse i det østlige Afrika, hvor man, særligt i det gamle Egypten, var fascineret af planten. Her tillagde man den så stærke egenskaber, at den blev den omtalt som "udødelighedens plante".

 

Historiebøgerne beretter om de egyptiske dronninger Kleopatra og Nefertitis skønhed, der efter sigende kom af dagligt brug af aloe vera. Planten blev dog også anvendt til medicinske formål. Man erfarede, at når man skar i et aloe vera-blad, så helede planten på kort tid sine sår. En opdagelse som sidenhen blev afprøvet på mennesker.

 

I dag ved vi, at aloe vera har endnu flere fordele end egypterne troede. Aloe vera er nemlig både godt for fordøjelsen og immunforsvaret, og har et højt indhold af aminosyrer og fedtsyrer, der reducerer risikoen for allergi og fordøjelsesbesvær.

 

Derudover er aloe vera-planten utroligt rig på vitaminer og mineraler, hvilket gør, at den også har en antibiotisk effekt på kroppen. De mange helende egenskaber gør ligeledes aloe vera ideel til hudpleje. Det har en smertestillende og beroligende effekt, og øger samtidig hudens elasticitet.

 

Du kan få din daglige dosis af ”udødelighedens plante” gennem flere af vores produkter, heriblandt vores SHAVING CREME, BODYLOTION eller FACE CREAM AND AFTERSHAVE. De er begge enormt vitaminrige og har et højt indhold af aloe vera, der vil holde din hud blød og sund.