Din hud har brug for pleje for at holde sig sund og flot. For at opnå og bevare en lækker, ren og sund hud kræver det både daglig hygiejne, fugt og beskyttelse. Særligt er tør hud et problem, som mange oplever i hverdagen. Ofte skyldes det, at huden hyppigt udsættes for sæbe, vand eller tør luft. Behandles tør hud ikke, kan det udvikle sig til en kronisk tilstand og resultere i eksem. Overvej derfor hvilke produkter lige netop du har brug for, for at få en ren og sund hud.

Den daglige hygiejne kan ideelt suppleres med en bodylotion for at opretholde fastheden i huden og forebygge aldring. Brug eksempelvis bodylotion efter et varmt brusebad, hvor huden er udtørret og har brug for pleje. Sørg dog for at være omhyggelig i dit valg af produkter. Undgå cremer der indeholder farvestoffer, parabener og konserveringsmidler, da disse kan medføre irriteret hud eller allergiske reaktioner.

Vi anbefaler vores egen Barberians bodylotion, der er produceret lige her i Danmark. Den har et højt indhold af økologiske og nærende, naturlige ingredienser fra hele verden. Den unikke kombination af bl.a. aloe vera, argan olie og havtorn garanterer en vitaminrig creme af højeste kvalitet, der efterlader din hud glat, blød og duftende. Du vil opleve, at cremen har en kølende, lindrende effekt, som nærer og plejer huden. Derudover modvirker den rynker, og er særdeles velegnet til sensitiv og tør hud.

En sund hud kræver blot engagement og et par gode produkter. Dette vil også hjælpe huden til at ældes elegant og flot. Hudpleje handler nemlig ikke kun om at genopbygge, men også om at forebygge. Så pas på din hud - den fortjener det bedste.