Bodylotion

Flere visninger

HAVTORN

HAVTORN – 100% ØKOLOGISK

Havtorn er den danske naturs egen vildtvoksende råmateriale, der vokser i kystnære områder. Havtorn er fuld af vitaminer og antioxidanter og har gennem tusinder af år været kendt for sine helbredende egenskaber. bidrager til en blød og glat hud og beskytter mod solskoldning.


ALOE VERA

ALOE VERA – 100% ØKOLOGISK

Aloe Vera planten har på tværs af tid og kulturer været brugt som lægemiddel på grund af dens gode kvaliteter. Aloe Vera er plejende og genopbyggende og har en kølende og lindrende effekt.


ARGAN OLIE

ARGAN OLIE – 100% ØKOLOGISK

Den marokkanske Argan Olie er en dyr og eksklusiv olie med positiv virkning på hud, hår, negle og rifter. Argan Olie er fugtgivende, nærende, blødgørende og beskyttende og rig på vitaminer og antioxidanter.


SHEABUTTER

SHEABUTTER

Sheabutter udvindes fra nødderne fra shea-træerne i Vestafrika og har i århundrede været brugt til hud og hår. Sheabutter er rig på umættede fedtsyrer og er fugtgivende, bevarer hudens elasticitet og forebygger tidlig aldring.


MANDELOLIE

MANDELOLIE

Mandelolien er den mest populære basisolie og er velegnet til tør hud og hår. Forstærker hudens og hårets naturlige elasticitet og blødgør, tilfører fugt og smidighed.


RAPSOLIE

RAPSOLIE

Rapsolien er en effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. Beskytter huden mod ydre forurening og UV-stråling og er særdeles velegnet til tør og sensitiv hud.


Bodylotion

Pris: 299,00 kr

Special Price 99,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Produceret i Danmark.

Produktbeskrivelse


Fugtgivende og blødgørende bodylotion til hele kroppen med en kraftig konsistens. Cremen er af bedste kvalitet, plejende, nærende og velegnet til sensitiv og tør hud.


Bodylotion indeholder nøje udvalgte økologiske, naturlige råvarer og vitaminer som for eksempel: Sheabutter, aloe vera, argan olie, havtorn, mandelolie, rapsolie og E-vitamin, C-vitamin og F-vitamin. Alle ingredienserne har utrolig gode egenskaber og udgør tilsammen Barberians Bodylotion der fugter, blødgør og plejer huden.


Sådan gør du


1. Kom Bodylotion i håndfladen og fordel den over hele kroppen
2. Massér cremen ind i huden


Bodylotion indeholder


*100% Økologiske ingredienser:
*Sheabutter (Butyrospermum Parkii Butter): Koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, rig på umættede fedtsyrer og med et naturligt indhold af E-vitamin. Sheabutter er fugtgivende, bevarer hudens elasticitet og forebygger aldring.
*Argan nøddeolie (Argania Spinosa Kernel Oil): Naturligt E-vitamin og antioxidant med unikke, fugtgivende og nærende egenskaber. Argan olie blødgør, styrker, fugter og beskytter hud, hår og negle.
*Havtornfrugt (Hippophae Rhamnoides Fruit Oil): Vildtvoksende frugt med et højt indhold af C-vitamin. Havtornfrugt har anti-rynke effekt og er særlig velegnet til sensitiv og tør hud.
*Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil): Højt indhold af linolensyre (GLA) og indeholder E-vitamin. Blødgør, tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet.
*Rapsolie (Brassica Campestris Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil*): Effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin.
*Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract): Plejende og genopbyggende egenskaber. Bevarer hudens fugtighed og har en kølende og lindrende effekt.
*Glycerin: Bevarer hudens naturlige fugtbalance og elasticitet.

Rig på vitaminer:
Komplekse ECF vitaminer (Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid): E-vitamin: Antioxidant, fugtgivende, reducerer tidlige tegn på aldring og anti-inflammatorisk effekt. C-vitamin: Beskytter mod UV-beskadigelse (solskoldning). F-vitamin: Bidrager til glat, sund og velafbalanceret hud.

Øvrige ingredienser:
Flydende Havtornfrugt (Hippophae Rhamnoides Fruit Extract): Særlig velegnet til sensitiv hud og har anti-rynke effekt.
Ajidew NL-50 (Sodium PCA): Bevarer og opretholder hudens fugtighed, elasticitet samt smidighed.

Økologiske ingredienser: 25%
Naturlige ingredienser: 98%

Detaljer

Fugtgivende og blødgørende bodylotion til hele kroppen med en kraftig konsistens. Cremen er af bedste kvalitet, plejende, nærende og velegnet til sensitiv og tør hud.

Yderligere information

Country of Manufacture Danmark

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bodylotion

DKK

239,20 kr

0