Fusion Skraber

Flere visninger

JAPANSK STÅL

JAPANSK STÅL

Knivens blad er af det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet, holdbarhed og super skarphed. Stålet er fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste stål.


IBENHOLT;

IBENHOLT

Barberians kniv, skraber og børste er lavet af afrikansk ibenholt. Træet kendetegnes ved dets mørke farve, hvor man svagt aner årene, hvilket giver et lækkert finish. Det robuste materiale sørger for et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden.


Fusion Skraber

599,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Produktbeskrivelse


Barberskraberen er håndlavet og fremstillet af de bedste materialer. Fusion Razor har et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden. Der er kræset for design og detaljer, og skaftet er lavet af ibenholt, hvor man svagt aner årene, hvilket giver et lækkert og flot finish.


Passer til Gillette® Fusion&trade
(Prøveblad medfølger). Sælges separat.


Sådan gør du


1. Påsæt Gillette® Fusion™ barberblad 
2. Påbegynd barbering med Fusion Razor
3. Rengør med vand


Fusion Razor materialer


Barberians Fusion Razor er af det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet og holdbarhed. Stålet er fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste stål. Skaftet er lavet af afrikansk ibenholt, der kendetegnes ved dets mørke farve. De robuste materialer sørger for et godt greb med tyngde og er med til at skabe et råt men samtidig elegant look.


 

Detaljer

Barberskraberen er håndlavet og fremstillet af de bedste materialer. Fusion Razor har et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden. Der er kræset for designet og skaftet er lavet af ibenholt.

Yderligere information

Country of Manufacture

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Fusion Skraber

DKK

479,20 kr

0