Men with beard

Flere visninger

Men with beard

Pris: 848,00 kr

Special Price 699,00 kr

Lagerstatus: På lager


Skægget er mandens vigtigste accessory og et symbol på maskulinitet, mode og status. Er du udstyret med et fuldvoksent skæg, er skægolie et must i enhver vildmands toilettaske, og med vores Eau de Parfum kan du fuldende din maskuline og elegante livsstil med lang holdbarhed og intens, træagtig duft med noter af citrus og krydderier.


Beard Oil - 30 ml

Er en blødgørende og nærende olie, der tæmmer dit skæg så det er klar til styling. Det er slut med ildelugtende skæg efter bodegabesøg og mad, for olien pifter skægget op med en maskulin, træagtig og frisk duft og fedter ikke.


Eau de Parfum, No. 01 - 100 ml

Er en maskulin parfume med noter af træ, citrus og krydderier. Alle dufte er nøje udvalgt med henblik på at opnå en perfekt harmoni og parfumen er en af de få skandinavisk produceret parfumer på markedet. Alle ingredienser er fra parfumeområdet Grasse i Frankrig. Vær opmærksom på at Eau de Parfum er mere intens og holder dobbelt så lang tid som Eau de Toilette. Normalpris 848,- Sætpris: 699,-

Detaljer

Skægget er mandens vigtigste accessory og et symbol på maskulinitet, mode og status. Er du udstyret med et fuldvoksent skæg, er skægolie et must i enhver vildmands toilettaske.

Yderligere information

Country of Manufacture

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Men with beard

DKK

678,40 kr

0