OM BARBERIANS COPENHAGEN

Barberianscph® er en eksklusiv dansk serie af gedigne, ”traditionelle” barberprodukter. Vi gør os umage for at lave de bedst mulige produkter, og vi er faktisk stolte af det vi laver. Barberians Copenhagen tilbyder et fuldt sortiment inden for barbergrej; skægpleje, cremer samt andre produkter til personlig pleje for den moderne gentleman.

Vi sætter en ære i at bruge så mange danske råvarer i vores produkter som muligt, og kan vi få dem økologiske, så bruger vi naturligvis det.

Barberians Copenhagen er ikke del af en stor koncern, vi er en lille niche virksomhed, baseret på ærlighed, passion og lysten til at skabe gode rene skønhedsprodukter til mænd. Dansk ejet og med stolthed produceret i Danmark.

Prøv os, vi tror ikke du bliver skuffet.

BarberiansCph drives af selskabet Copenhagen Care Brands ApsBARBERIANS ORIGIN

01.

Grooming

Barberians’ grooming-serie består af: Pre-shave Oil, Beard Oil, Shaving Cream, Aftershave & Face Cream og Bodylotion. Seriens udtryk er på én gang rustikt, klassisk og moderne.

 

HAVTORN

HAVTORN – 100% ØKOLOGISK

Havtorn er den danske naturs egen vildtvoksende råmateriale, der vokser i kystnære områder. Havtorn er fuld af vitaminer og antioxidanter og har gennem tusinder af år været kendt for sine helbredende egenskaber. bidrager til en blød og glat hud og beskytter mod solskoldning.

ALOE VERA

ALOE VERA – 100% ØKOLOGISK

Aloe Vera planten har på tværs af tid og kulturer været brugt som lægemiddel på grund af dens gode kvaliteter. Aloe Vera er plejende og genopbyggende og har en kølende og lindrende effekt.

ARGAN OLIE

ARGAN OLIE – 100% ØKOLOGISK

Den marokkanske Argan Olie er en dyr og eksklusiv olie med positiv virkning på hud, hår, negle og rifter. Argan Olie er fugtgivende, nærende, blødgørende og beskyttende og rig på vitaminer og antioxidanter.

SHEABUTTER

SHEABUTTER

Sheabutter udvindes fra nødderne fra shea-træerne i Vestafrika og har i århundrede været brugt til hud og hår. Sheabutter er rig på umættede fedtsyrer og er fugtgivende, bevarer hudens elasticitet og forebygger tidlig aldring.

MANDELOLIE

MANDELOLIE

Mandelolien er den mest populære basisolie og er velegnet til tør hud og hår. Forstærker hudens og hårets naturlige elasticitet og blødgør, tilfører fugt og smidighed.

JOJOBAOLIE

JOJOBAOLIE

Jojobaolien er den eneste olie der minder om hudens egen struktur og er derfor bedst egnet til at give håret styrke, kraft og glans og huden en god balancerende fugtighed.

RAPSOLIE

RAPSOLIE

Rapsolien er en effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. Beskytter huden mod ydre forurening og UV-stråling og er særdeles velegnet til tør og sensitiv hud.

FLAKON

FLAKONER

Flakonerne er gamle, originale medicinflasker med tyngde, der signalerer maskulinitet og kvalitet. I udvælgelsen af flakoner har vi lagt vægt på materiale og design, og derfor er valget faldet på en stilet og elegant løsning.

 

02.

Barbergrej

Vores luksus barbergrej er 100% håndlavet og består af: Kniv, skraber og børste. Designet har et stilrent og cool look. 

JAPANSK STÅL

JAPANSK STÅL

Knivens blad er af det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet, holdbarhed og super skarphed. Stålet er fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste stål.

IBENHOLT;

IBENHOLT

Barberians kniv, skraber og børste er lavet af afrikansk ibenholt. Træet kendetegnes ved dets mørke farve, hvor man svagt aner årene, hvilket giver et lækkert finish. Det robuste materiale sørger for et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden.

SUPER SILVERTIP BADGER

SUPER SILVERTIP BADGER HAIR (GRÆVLINGEHÅR)

Børsten er fremstillet af de bedste kvalitetshår med en lang levetid og en fremragende evne til at holde på store mængder vand. Hårene er behagelige og bløde mod huden og sikrer et godt og fyldigt barberskum.

 

03.

POSITION

Hos Barberians går vi meget op i plejen af huden i forbindelse med din barbering, hvilket er grunden til, at vi har udeladt ingredienser, som er skadelige for uden i vores produkter. Der findes ingen alkohol, parabener eller farvestoffer i vores produkter, som selvfølgelig ikke er testet på dyr. Til gengæld bruger vi økologiske ingredienser og rene råvarer til vores cremer mens vores barbergrej er håndlavet. Vi er stolte over vores danske produktion af vores produkter.

 

NO

WE SAY "NO" TO

Ingen Parabener
Ingen Farvestoffer
Ingen Alkohol
Ikke testet på dyr

YES

WE SAY "YES" TO

Økologi
Rene Råvarer
Håndlavet
Produceret i Danmark