Pre-shave Oil

Flere visninger

HAVTORN

HAVTORN – 100% ØKOLOGISK

Havtorn er den danske naturs egen vildtvoksende råmateriale, der vokser i kystnære områder. Havtorn er fuld af vitaminer og antioxidanter og har gennem tusinder af år været kendt for sine helbredende egenskaber. bidrager til en blød og glat hud og beskytter mod solskoldning.


ARGAN OLIE

ARGAN OLIE – 100% ØKOLOGISK

Den marokkanske Argan Olie er en dyr og eksklusiv olie med positiv virkning på hud, hår, negle og rifter. Argan Olie er fugtgivende, nærende, blødgørende og beskyttende og rig på vitaminer og antioxidanter.


MANDELOLIE

MANDELOLIE

Mandelolien er den mest populære basisolie og er velegnet til tør hud og hår. Forstærker hudens og hårets naturlige elasticitet og blødgør, tilfører fugt og smidighed.


JOJOBAOLIE

JOJOBAOLIE

Jojobaolien er den eneste olie der minder om hudens egen struktur og er derfor bedst egnet til at give håret styrke, kraft og glans og huden en god balancerende fugtighed.


RAPSOLIE

RAPSOLIE

Rapsolien er en effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. Beskytter huden mod ydre forurening og UV-stråling og er særdeles velegnet til tør og sensitiv hud.


Pre-shave Oil

229,00 kr

Lagerstatus: På lager

Produceret i Danmark


Produktbeskrivelse:


En beskyttende og plejende Pre-shave Oil der tilfører en glat overflade og forbereder huden inden barbering. Pre-shave Oil forebygger irriteret hud og rifter og sikrer derfor en nem og behagelig barbering.


Pre-shave Oil indeholder nøje udvalgte økologiske, naturlige råvarer og vitaminer som for eksempel: Argan olie, havtorn, mandelolie, rapsolie, jojoba olie, olivenolie, E-vitamin, C-vitamin og F-vitamin. Alle ingredienserne har fremragende egenskaber og udgør tilsammen Barberians Pre-shave Oil der beskytter, blødgør, pleje og styrker huden og tilfører en glat overflade.


Sådan gør du:


1. Vask ansigtet med varmt vand
2. Kom et par dråber Pre-shave Oil i håndfladen og massér det stille og roligt ind i skægstubbene eller direkte på huden
3. Påfør olien i et tyndt lag så det dækker hele området, der skal barberes
4. Lad olien sidde et par minutter så den trænger ordentlig ind i skægget – skal ikke vaskes af
5. Påfør Barberians Shaving Cream og påbegynd barberingen


Pre-shave Oil indeholder:


*100% Økologiske ingredienser: *Argan nøddeolie (Argania Spinosa Kernel Oil): Naturligt E-vitamin og antioxidant med unikke, fugtgivende og nærende egenskaber. Argan olie blødgør, styrker, fugter og beskytter hud, hår og negle. *Havtornfrugt (Hippophae Rhamnoides Fruit Oil): Vildtvoksende frugt med et højt indhold af C-vitamin. Havtornfrugt har anti-rynke effekt og er særlig velegnet til sensitiv og tør hud. *Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil): Højt indhold af linolensyre (GLA) og indeholder E-vitamin. Blødgør, tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet. *Rapsolie (Brassica Campestris Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil*): Effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. *Olivenolie (Olea Europaea Fruit Oil): Blødgørende, tilfører fugt og smidighed og forstærker hudens naturlige elasticitet. *Jojoba Olie (Simmondsia Chinesis Seed Oil): Minder om hudens egen sebum og har høj penetreringsevne. Forstærker hudens naturlige elasticitet og er plejende og blødgørende. Er velegnet til fedtede og sensitive hudtyper. Anvendes ofte til eksem, acne og psoriasis. Rig på vitaminer: Komplekse ECF vitaminer (Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Linoleic Acid): E-vitamin: Antioxidant, fugtgivende, reducerer tidlige tegn på aldring og anti-inflammatorisk effekt. C-vitamin: Beskytter mod UV-beskadigelse (solskoldning). F-vitamin: Bidrager til glat, sund og velafbalanceret hud. Øvrige ingredienser: LexFeel (Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer): Alternativ til silikonevæske til at øge glans og tekstur i hårplejeprodukter. Reducerer fedt i naturlige olier.
Økologiske ingredienser: 99%
Naturlige ingredienser: 99%

Detaljer

En beskyttende og plejende Pre-shave Oil der tilfører en glat overflade og forbereder huden inden barbering. Pre-shave Oil forebygger irriteret hud og rifter og sikrer en behagelig barbering.

Yderligere information

Country of Manufacture Danmark

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Pre-shave Oil

DKK

183,20 kr

0