Databeskyttelse

Denne persondatapolitik er gældende for Barberians og Barberians’ hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indholdet af denne persondatapolitik.


Persondatapolitik

Personlige data omfatter personlige eller faktuelle data for et bestemt individ. Dette er f.eks. oplysninger som navn, adresse og telefon. Barberians foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne kontakte dig vedrørende eksempelvis køb, levering, medlemslogin og nyhedsbrev.

Personoplysningerne registreres hos Barberians og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til Barberians videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Barberians har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til Persondataloven.


Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.barberianscph.dk benyttes cookies til at opsamle information og til at analysere brugen af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteter for hjemmesiden og for

- at skabe øget brugervenlighed

- at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

Du kan slette cookies i Internet Explorer under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”, eller du kan finde vejledning til andre browsere her


Nyhedsbrev

De oplysninger du har afgivet ved tilmelding til vores nyhedsbrev og andre salgsmæssige informationer benyttes kun til dette formål. Vi videregiver ikke disse oplysninger til tredjepart, og du kan til enhver tid afmelde denne service igen.


Copyright

Alt indhold på www.barberianscph.dk, så som tekst, grafik, logo, billeder og software, tilhører Barberians eller leverandører til Barberians.