Barberkost

Flere visninger

JAPANSK STÅL

JAPANSK STÅL

Knivens blad er af det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet, holdbarhed og super skarphed. Stålet er fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste stål.


IBENHOLT;

IBENHOLT

Barberians kniv, skraber og børste er lavet af afrikansk ibenholt. Træet kendetegnes ved dets mørke farve, hvor man svagt aner årene, hvilket giver et lækkert finish. Det robuste materiale sørger for et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden.


SUPER SILVERTIP BADGER

SUPER SILVERTIP BADGER HAIR (GRÆVLINGEHÅR)

Børsten er fremstillet af de bedste kvalitetshår med en lang levetid og en fremragende evne til at holde på store mængder vand. Hårene er behagelige og bløde mod huden og sikrer et godt og fyldigt barberskum.

 


Barberkost

549,00 kr

Lagerstatus: På lager

 


Produktbeskrivelse


Børsten er håndlavet og fremstillet af de bedste kvalitetshår, Super Silvertip Badger Hair (grævlingehår), med lang levetid og fremragende evne til at holde på store mængder vand. Hårene er behagelige og bløde mod huden og sikrer et godt, cremet og fyldigt barberskum. Shaving Brush masserer og forbereder skægstubbe og hud for at sikre en tæt og glat barbering.
Sælges separat.


Sådan gør du


1. Brug Shaving Brush til at opskumme Barberians Shaving Cream
2. Påfør den cremede og fyldige barberskum i ansigtet
3. Påbegynd barbering
4. Sørg for at rengøre barberkosten ved at skylle den i vand
5. Vrid forsigtigt barberkosten for overskydende vand


Shaving Brush materialer


Barberians Shaving Brush med Super Silvertip Badger Hair fremstillet af grævlingehår af bedste kvalitet, der skaber et blødt og lækkert skum. Skaftet er lavet af afrikansk ibenholt, der kendetegnes ved dets mørke farve. Skaftes afsluttes med det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet og holdbarhed. Stålet er fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste stål. De robuste materialer sørger for et godt greb med tyngde og er med til at skabe et råt men samtidig elegant look.


 

Detaljer

Børsten er håndlavet og fremstillet af de bedste kvalitetshår, Super Silvertip Badger Hair (grævlingehår), med lang levetid og fremragende evne til at holde på store mængder vand.

Yderligere information

Country of Manufacture

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Barberkost

DKK

439,20 kr

0