Shaving Cream

Flere visninger

HAVTORN

HAVTORN – 100% ØKOLOGISK

Havtorn er den danske naturs egen vildtvoksende råmateriale, der vokser i kystnære områder. Havtorn er fuld af vitaminer og antioxidanter og har gennem tusinder af år været kendt for sine helbredende egenskaber. bidrager til en blød og glat hud og beskytter mod solskoldning.


ALOE VERA

ALOE VERA – 100% ØKOLOGISK

Aloe Vera planten har på tværs af tid og kulturer været brugt som lægemiddel på grund af dens gode kvaliteter. Aloe Vera er plejende og genopbyggende og har en kølende og lindrende effekt.


MANDELOLIE

MANDELOLIE

Mandelolien er den mest populære basisolie og er velegnet til tør hud og hår. Forstærker hudens og hårets naturlige elasticitet og blødgør, tilfører fugt og smidighed.


RAPSOLIE

RAPSOLIE

Rapsolien er en effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. Beskytter huden mod ydre forurening og UV-stråling og er særdeles velegnet til tør og sensitiv hud.


Shaving Cream

249,00 kr

Lagerstatus: På lager

Produceret i Danmark


Produktbeskrivelse


Ny og forbedret barbercreme til den klassiske vådbarbering, der beskytter og plejer huden. Shaving Cream er nem at skumme op og skaber en lækker, fyldig og cremet skum, der giver den bedste barbering og efterlader huden blød og velplejet. Barbercremen forhindrer irritation og rødmen og er særdeles velegnet til sart hud. Kan både anvendes med og uden barberbørste, men børsten anbefales, da den giver en bedre opskumning.


Shaving Cream indeholder nøje udvalgte økologiske og naturlige råvarer som for eksempel: Havtorn, rapsolie, mandelolie og aloe vera. Alle ingredienserne har meget gode egenskaber og udgør tilsammen Barberians Shaving Cream, der med sin fyldige skum beskytter, forbereder, blødgør og plejer huden.


Anbefales med Barberians BARBERKOST.


Sådan gør du


1. Fugt huden med varmt vand
2. Anvend vand til opskumning af Shaving Cream op med Barberians Shaving Brush (kan også skummes op i hænderne men skumeffekten forringes)
3. Påfør barbercremen med barberbørsten i cirkulære bevægelser så skummen absorberes bedst
4. Påbegynd barbering


Shaving Cream indeholder


*100% Økologiske ingredienser: *Havtorn (Hippophae Rhamnoides Oil): Vildtvoksende frugt med et højt indhold af C-vitamin. Havtorn har anti-rynke effekt og er særlig velegnet til sensitiv og tør hud. *Rapsolie (Brassica Campestris Oleifera Oil): Effektiv olie med et højt indhold af naturligt E-vitamin. *Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract): Plejende og genopbyggende egenskaber. Bevarer hudens fugtighed og har en kølende og lindrende effekt. Øvrige ingredienser Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil): Højt indhold af linolensyre (GLA) og indeholder E-vitamin. Blødgør, tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet. Glycerin: Bevarer hudens naturlige fugtbalance og elasticitet. Rosmarin ekstrakt (Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract): Har antioxidative, antimikrobiel og antiinflammatorisk egenskaber. Økologiske ingredienser: 30% Naturlige ingredienser: 94%

Detaljer

Beskyttende og plejende blød barbercreme til traditionel vådbarbering. Shaving Cream er nem at skumme op og skaber en lækker, fyldig og cremet skum, der giver den bedste barbering.

Yderligere information

Country of Manufacture Danmark

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Shaving Cream

DKK

199,20 kr

0