Barberkniv

Flere visninger

JAPANSK STÅL

JAPANSK STÅL

Knivens blad er af det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet, holdbarhed og super skarphed. Stålet er fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste stål.


IBENHOLT;

IBENHOLT

Barberians kniv, skraber og børste er lavet af afrikansk ibenholt. Træet kendetegnes ved dets mørke farve, hvor man svagt aner årene, hvilket giver et lækkert finish. Det robuste materiale sørger for et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden.


Barberkniv

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 


ProduktbeskrivelseHåndlavet, gammeldags barberkniv der giver en autentisk barberoplevelse. Barberkniven er fremstillet af de bedste materialer. Knivens blad er af det fineste japanske stål, der er kendt for sin gode kvalitet, holdbarhed og utrolige skarphed hvilket sikrer en perfekt barbering. Bladet skal ikke udskiftes men holdes skarpt med et slibebælte (anbefales). Shaving Knife har et solidt greb med god tyngde og ligger perfekt i hånden. Der er kræset for design og detaljer, og skaftet er lavet af det afrikanske ibenholt, hvor man svagt aner årene, hvilket giver et lækkert og flot finish.


Anvendes ikke med barberblade.
Tilkøb af Barberians Slibebælte anbefales.


Sådan gør du


1. Sørg for at kniven er skarp og klar til barbering
2. Påbegynd barbering med Shaving Knife - følg hårenes retning. Vær meget påpasselig og find den korrekte vinkel. Barbering med kniv kræver en vis øvelse og en del tålmodighed
3. Rengør med vand


Shaving Knife materialer


Barberians Shaving Knife er af det fineste japanske stål fremstillet efter gamle japanske traditioner og anses for at være verdens hårdeste og bedste stål og det skarpeste på markedet. Skaftet er lavet af afrikansk ibenholt, der kendetegnes ved dets mørke farve. De robuste materialer sørger for et godt greb med tyngde og er med til at skabe et råt men samtidig elegant look.

Detaljer

Håndlavet, gammeldags barberkniv der giver en autentisk barberoplevelse. Barberkniven er fremstillet af de bedste materialer. Knivens blad er af japansk stål, kendt for sin gode kvalitet.

Yderligere information

Country of Manufacture

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Barberkniv

DKK

559,20 kr

0