Start-up kit

Flere visninger

Start-up kit

Pris: 1.206,00 kr

Special Price 999,00 kr

Lagerstatus: På lager


Den optimale barbering kræver ordentlige produkter. Tag barbering til et højere, mere maskulint niveau med vores start-up kit, der giver dig de essentielle produkter til den perfekte barbering. Alle produkter indeholder nøje udvalgte økologiske råvarer og er særdeles velegnede til sensitiv hud.


Pre-shave Oil - 30 ml

Tilfører huden en jævn, glat overflade inden barbering. Har du følsom hud og lider du ofte af irritationer efter barbering burde du prøve Pre Shave Oil, der blødgør skægget så skraberen nemt skærer gennem hårene uden at rive eller irritere ansigtets sarte hud.


Shaving Cream - 100 ml

Er en beskyttende, blød barbercreme, der er nem at skumme op til en lækker, fyldig skum. Barbercremen nedsætter friktionen mod din hud, og forhindrer irritation og rødmen.


Shaving Brush

Er håndlavet og fremstillet af de bedste kvalitetshår og sikrer en lækker, fyldig barberskum. Shaving Brush giver et langt bedre resultat ved opskumning af Shaving Cream end hvis du skummer i hænderne. Sikrer en tæt og glat barbering.


Face Cream & Aftershave - 100 ml

Er en fugtgivende og plejende ansigtscreme, der kan anvendes som daglig ansigtscreme og som aftershave efter barbering. Ansigtscremen afkøler, fugter og nedsætter rødmen og gør den til en fremragende aftershave. Se vores videoguide til Den Perfekte Barbering HER Normalpris: 1.356,- Sætpris: 1.099,- Skraber/kniv medfølger ikke.

Detaljer

Den optimale barbering kræver ordentlige produkter. Tag barbering til et højere, mere maskulint niveau med vores start-up kit, der giver dig de essentielle produkter.

Yderligere information

Country of Manufacture Danmark

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Start-up kit

DKK

964,80 kr

0